Herberge for 4-7 pilegrimer med mat-depôt for middag og frokost, kokemulighet, dusj og tøyvask. Selvhushold. Større grupper etter egen avtale. Ikke telting.

Sesong 2020. P.g.a. Coronavirus har vi endret opplegg:

åpent kun for norske pilegrimer ved forhåndsbestilling 15 juni - 1 oktober

 Svært begrenset plass og ingen matdepot.

Ring oss for plassbestilling!

 

Pilegrimsherberget har åpent fra 1. mai  -  1. oktober.

I den tidligere Konfirmantsalen er det veldig god plass med stor stue,kjøkken, bad og tre adskilte soveplasser med totalt 6 senger. I tillegg en ekstra seng i stua. Er Konfirmantsalen opptatt av andre(og det hender ofte om sommeren), har vi Pilegrimsalen (over verkstedet i hovedbygningen) som er et felles oppholdsrom og sovesal for 4 personer. Der er det kokemulighet på gangen og dusj/wc pluss vaskerom i kjelleren.

I perioden 10 juli- 10 sept er det i tillegg til Pilegrimssalen et vanlig kjøkken og et stort spiserom tilgjengelig mens det er madrassplass mellom vevstolene  i tillegg til  Pilegrimssalen. Da er det plass til (maks) 10 pilegrimer.

Mat- depôt er det i begge hus :  til middag. kvelds og fokost. Det er mat og drikke av mange slag til selvbetjening og etter sjøl-kostprinsippet.

pris  kr 300,- pp. Matpriser etter sjølkostprinsipp. Selvhushold. Vaskemaskin

Det er fint,men ikke nødvendig med bestilling, men du må regne med å dele husvære og soverom med andre pilegrimer. Og er det fullt har vi både Klokkergården og Elstad camping like ved.

Større grupper kan vi ta imot på egen forespørsel,da med delt overnatting med Klokkergården og matservering i Prestegården(300m).Det er ikke kjøkken til større grupper på Gildesvollen.

 

 

  

Morgensamling for årets felles Langvandring.

I Konfirmantsalen er det plass til 6/ 7 pilegrimer

Bygd om til full god husvære med adskilte soveplasser, stor stue og delt bad og kjøkken .

Sittegruppe i Konfirmantsalen

er Konfirmantsalen opptatt har vi Pilegrimssalen i hovedbygningen.

2 sofaer kan bli til 4 senger i Pilegrimssalen

Vi selger forskjellige veivisere for Pilegrimsleden. Og pilegrimspass.

Langvandringens 15 pilegrimer ankommer i sommervarmen 03.07.2015